Wednesday, 6 February 2013

Ilmu Hitam..Hati pun Hitam

Assalamualaikum...dengar headline macam seram kan??? 

Astagfirullah hala'zim...dalam zaman serba canggih dan moden ni masih ramai yang sanggup menggunakan ilmu ilmu hitam untuk mendapatkan sesuatu demi kepentingan masing-masing.

Hakikatnya itulah yang sedang keluarga aku tempuhi sekarang...rasa seakan tak percaya pun ada, selama ni hanya terdengar cerita si polan si polan terkena atau terbaca dalam majalah tetapi setiap kali aku memohon  doa supaya aku dan keluarga dijauhkan daripada dengki khianat orang terhadap kami sekeluarga..

Namun, siapalah kita untuk menolaknya kiranya ini salah satu ujian daripadaNya...ujian datang kepada hambaNya melalui pelbagai cara...moga aku dan keluarga mampu menghadapi saat saat sukar ini bersama. PadaNya kami panjatkan doa semoga kami sekeluarga dilindungi dan padaNya juga kami memohon pertolongan sesungguhnya kau Maha Mengasihani dan Maha Penyayang...AmeenSelalulah mengamalkan membaca ayat Kursi semoga kita sentiasa dalam peliharaanNya

1 comment:

  1. Insyallah.. try to jaga amalan seharian untuk elak ilmu hitam / sihir nie.. even dah zaman teknologi.. but still ada yg mnggunakan cara jahat..

    Moga kita di jauh kan dari tipu helah syaitan ni amin..

    ReplyDelete