Saturday, 7 November 2015

Langit Biru Bukan Pemisah


Lama tak menulis, takde mood campur penyakit malas yang amat maka terbiarlah rumah ni...tak tahulah berapa lama lagi akan terabai.......

Just nak share something dengan korang...rasanya ramai yang buat kerja macam aku nie, keluar rumah atau nampak langit cepat-cepat ambil gambar..kan kan?

View dari depan rumah...alhamdulillah langit dah beransur cerah dan membiru! Alhamdulillah syukur sangat-sangat sebab dah lama rindukan langit sebegini, harap-harap akan berkekalan lama! 




Sampai jumpa lagi..bye!



19 comments:

  1. Biru itu damai... Biru itu sihat...

    ReplyDelete
  2. alaaa tu je ke? ni berapa lama lak nak terabai hikss..

    petang ni hujan so x de lah langit biru tu...pagi tadi langit sangat cantik...syukur

    ReplyDelete
    Replies
    1. cukup ler banyak tu hiks .......berapa lama tak tahu lagi jm :)
      yup syukur alhamdulillah

      Delete
  3. jerubu dah hilang ..dah nampak langit biru dan awan gemawan

    ReplyDelete
  4. hari2 hujan hilangkan jerebu kann ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaah...sekarang dah tak jerebu lagi :)
      tapi setiap hari sebelah petang mesti hujan

      Delete
  5. Tiba2 nak gi lagu cnblue...hihihi

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. hapdett ni jer mampu..hapdett yang itu kiter ngelat :p

      Delete
  7. Alhamdulillah langit sekarang ni (december) dah makin cerah dan menenangkan mata :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. sekarang cerah tapi panas pulak...itulah manusia kan tak pernah berpuas hati dan kurang bersyukur :P

      Delete
  8. ehhhh kita ada penyakit yang sama
    bila tengok awan seolah2 tengah landing tepi pantai melihat ombak dan lautan
    ewahhhhhhhhhh!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kita mmg suka tengok awan..walaupun matahari memancar mancar dan takleh buka mata tapi kita tetap pandang jugak awan

      Delete