Tuesday, 27 September 2016

Menyampah


kadang-kadang tu kita tengok kawan kita ceria dan bahagia, kewangan pun stabil.. tapi kita tak tahu apa sebenarnya rahsia hati dia dan apa yang sedang dialaminya. Apabila berseorangan, dia mungkin sangat berbeza dari apa yang kita nampak. Jadi tak payahlah nak buat conclusion sendiri
pastu pergi pulak bercakap dengan orang lain tak pun duduk sindir-sindir.
Takmo lah buat perangai macam tu...

tengah memasuki fasa tiba-tiba menyampah dengan si polan si polan..adui tension giler sebab tak tahu macam mana nak handle. Puas berlajar bertenang hiks 


10 comments:

  1. err achik smile tak menyampah dgn saya kan?

    ReplyDelete
  2. saya kalau sorang-sorang saya suka karok!

    ReplyDelete
  3. Baik tgk drama Korea drp jaga hal org lain.. Heheee..

    ReplyDelete
  4. sabar je la dgn sesetengah perangai manusia yg suka buat conclusion macm tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sungguh..orang macam ni mana2 pun akan jumpa
      boleh mental kita kalo layan

      Delete
  5. jom pergi Kenawa lagi jom tenangkan pikiran

    ReplyDelete