Wednesday, 1 January 2014

Selamat Tinggal 2013 Selamat Datang 2014


Perjalanan yang sangat panjang  untuk diri aku di tahun 2013...terlalu banyak insiden-insiden yang berlaku terlalu banyak perkara yang menuntut aku agar lebih bersabar, menerima ketentuan-Nya saat aku diuji bertalu-talu...lemah rebah rasa dah tak mampu untuk bertahan tapi aku tetap gagahi juga...walaupun dalam hati hanya Allah saja yang tahu...terima kasih buat family, kengkawan yang sentiasa memberi semangat saat aku hampir tewas dengan perasaan sendiri.....

2014 insya-Allah aku akan cuba bergerak ke hadapan, mencuba untuk menjadi lebih baik dari sebelumnya, mencuba untuk terus kuat, mencuba untuk terus bertahan, mencuba untuk lebih positive,  mencuba untuk memenuhkan tabung *nak sambung jalan-jalan itu penting. Terlalu banyak sebenarnya yang aku harapkan untuk 2014..tetapi insya-Allah semoga Allah permudahkan semua laluan perjalanan aku ini...amin3

Buat kengkawan blogger semua Selamat Tahun Baru 2014...saya juga mendoakan semoga kengkawan blogger semua terus sukses tak kira apa pun yang korang buat! tapi yang baik-baik aje tau :p

Selamat Tinggal 2013 Selamat Datang 2014

p/s : berita paling tak best di tahun baru ni adalah cerita pasal Lee Seung Gi bercinta dengan Yoona!!!!!!!!!! serius nunaa tak suka pilihan ko dik!!!!!!!!! nak pasrah pun tak mampu... T___________T



10 comments:

  1. itu la, baru terbaca tak sat, pasal seung gi ngan yoona.. macam tak caya ja..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. samalah ms pun semalam...bangun2 ternampak breaking news tu!
      pasrah sangat...ape nak buat dah yang itu gak dia suka

      Delete
  2. Yoona tu sapa? kalau yuna tu saya kenallah hehehe..apa pun, selamat tahun baru mrs.smile...moga apa yang diimpikan utk tahun 2014 akan berjaya diperolehi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. zilla yoona tu retis korea! hahaha
      selamat tahun baru gak untuk zilla...semoga kita dapat mencapai apa yang kita impikan untuk tahun 2014 nie...amin2

      Delete
  3. andweeeee..
    tak boleh blah la news tuuu...tadi dalam fb pun bercerita tentang kisah tu..adoii pagi tahun baru dah mood down. tak boleh blah la ngan kaki kecik tu...owh seung gi..
    selamat tahun baru mrs smile. hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. syida...itulah terkejut beruk ms pepagi lagi...haaaaisshh
      Selamat tahun baru gak untuk syieda moga tercapai apa yang dihajat untuk tahun nie :)

      Delete
  4. Replies
    1. Selamat Tahun Baru gak untuk zaraab :)
      semoga sukses selalu

      Delete
  5. Selamat tahun baru missss
    Jm juga doakan agar semua yg miss impikan tahun ni tercapai

    Apa? Seung dan yoona. ....adusssss apa bolh buat jika itu dah soulmate dia kan kita bila pulak nk jumpa soulmate ni travel dh byk sorang pun nan hado heeeee inilah nasib bdn klau x comei cam retis korea tu kan hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat Tahun Baru JM!!!
      Thanks JM...MS pun doakan yang sama untuk JM

      Yess Seung Gi dan Yoona...huhu ms memang tak kenan dengan bakal adik ipar yang sorang tuh
      Insya-Allah satu hari nanti mesti jumpa...ms tolong doakan sama okey :)

      kalo nak badan cam retis korea kena diet gigih....ms tak mampu, malaysia banyak makanan best best...hihihi

      Delete